Duitsland zal haar laatste kernreactor sluit in 2022

Duitsland zal haar laatste kernreactor sluit in 2022, werd de eerste industriële macht af te zien van atoomenergie, de minister van Milieu maandag gezegd.

De meeste van de 17 Duitse kerncentrales zal worden ontmanteld aan het einde van 2011 en de laatste drie, meest recentelijk, zal werken tot het einde van 2022 ten laatste, aldus de minister, Norbert Roettgen, die beschreef dit besluit als is "onomkeerbaar" aan het eind van de onderhandelingen binnen de regeringscoalitie van bondskanselier Angela Merkel.

Duitsland heeft 17 kernreactoren op zijn grondgebied, waarvan acht op dit moment niet zijn aangesloten op de productie van elektriciteit. Deze acht reactoren zullen niet worden geactiveerd, de minister toegevoegd.

Duitsland zal moeten bereiken, door het einde van 2022, een manier om 22 procent van de totale elektriciteit in geleverd door kerncentrales te dekken.

Laatste stop van de 17 Duitse kernreactoren in 2022 is vrijwel een terugkeer naar het tijdschema in het begin van 2000 door een coalitie van sociaaldemocraten en milieuactivisten.

De Duitse bondskanselier eind 2010 geresulteerd in een uitbreiding van de stemming met 12 jaar de gemiddelde duur van de wettelijke operationele reactoren land tegen de wil van de publieke opinie, daardoor toegenomen antinucleaire sentiment in Duitsland.

Na de nucleaire ramp in Fukushima, in maart, Merkel oudste planten onmiddellijk gestopt en begon een reflectie op de civiele nucleaire achterlaten, om een ​​formele beslissing binnen de Raad van Ministers van 6 juni af te ronden.

"Hoe eerder we afzien atoomenergie, hoe meer het zal beter zijn," zei kanselier op 23 maart. 

.

Comments and Share this with your friends or bookmark this website ...you have a lot of options to remember this site in seconds.

Enjoy !

Menu

Welcome to www.upperplace.comChile: New Volcano Eruption 

Warning Cell Phones !

New! Skoda Fabia RS 2000

New! Audi R8 Spyder GT

Windows 8 Presentation

Choose a Phone 


E Coli High Alert !!

Endeavour landed without ....

How do you die?

BMW M3 by Vorteiner

Audi A1 SportClub Cabrio

VW Beetle Convertible

Cell Phones Cause Cancer

Nokia E6 and X7 Available

Ash eruption in RUSSIA

Enjoy and Good Luck !

Visit Websites Partners :

Released (Games News)

Pluto News (news site)

Videospotted (gaming site)

Your website here, check contact