Kinderseks verhoogd zonder zich bloot te geven

Kinderseks verhoogd zonder zich bloot te geven, want het om hun eigen seksuele identiteit te kiezen. Wat denk je?

Een paar van de Canadezen heeft een verrassende beslissing bij de geboorte van hun derde kind, dat brengen seks zonder bekend te maken, zodat tijdens het kind om hun eigen seksuele identiteit te kiezen.

Kathy en David Stocker Witterick zeggen dat hun baby, Storm, van vier maanden, in staat zullen zijn om hun eigen seksuele identiteit te ontwikkelen, zonder te voldoen aan de sociale stereotypen van seks, schrijft dailymail.co.uk.

Een verhaal van twee ouders werd gepubliceerd in de Toronto Star en heeft aangewakkerd veel kritiek.

Kathy schreef in een e-mail dat het idee dat iedereen moet weten wat het geslacht van haar baby is ongezond, onveilig en flasher. Ze stelt dat zulk een kind wordt gehouden veilig, gezond en prive, niet geheim.

Slechts weinig mensen kennen de ware geslacht van de baby: ouders, broers en zussen - Jazz, de leeftijd van vijf en Kio, voor twee jaar - een vriend van de familie en twee vroedvrouwen.

Storm's geboorte, haar ouders stuurde een e-mail naar vrienden en familie: "We hebben besloten niet naar zijn geslacht storm nog niet bekend - een eerbetoon aan de vrijheid en keuzemogelijkheden in plaats van beperking, een confrontatie van wat de wereld kon de levensduur van Storm geworden (een progressieve plaats ?...)".

Familie en vrienden reactie was anders: Storm grootouders steunen het idee, maar houdt er niet gedwongen om deze service uit te leggen aan vrienden en collega's. Aan de andere kant zijn vrienden ervan beschuldigd het echtpaar dat de baby's eigen ideologie nodig, en ze allemaal het gevoel dat de Storm zal, omdat mensen belachelijk anderen lijden.

Maar de moeder zei dat vanaf het moment van geboorte, zelfs mensen die de baby liefde voor de eerste keer de vraag of de jongen of meisje. Haar man verdedigde haar: "Als je echt wilt een persoon, niet als een geslachtsorgaan weten vraagt ​​zich af waarom."

Het echtpaar is van mening dat de baby vrijkomt uit de beperkingen die de maatschappij oplegt aan vrouwen en mannen. Zij beweren dat een kind kan belangrijke beslissingen voor hem te maken op een vroege leeftijd.

Het andere stel heeft twee jongens, Jazz en Kio, al zelf beslissen wanneer hun haar te knippen en hun kleren kiezen uit beide winkels voor jongens en voor meisjes. Bijvoorbeeld, Jazz, van vijf jaar, koos voor een roze jurk. Jazz draagt ​​ook lang haar, hoewel beide ouders hebben hun haar kort laten knippen en zijn favoriete kleur is roze, hoewel geen van beide ouders heeft een roze kledingstuk.

Kio, van twee jaar, houdt van de kleur paars en het dragen van zijn lange blonde haren op zijn kin.

Het resultaat is dat de meeste mensen geloven dat jongens eigenlijk zijn meisjes. Ouders niet de juiste andermans stelling is echter, terwijl de kinderen naar de waarheid of niet vertellen.

.

Comments and Share this with your friends or bookmark this website ...you have a lot of options to remember this site in seconds.

Enjoy !

Menu

Welcome to www.upperplace.comChile: New Volcano Eruption 

Warning Cell Phones !

New! Skoda Fabia RS 2000

New! Audi R8 Spyder GT

Windows 8 Presentation

Choose a Phone 


E Coli High Alert !!

Endeavour landed without ....

How do you die?

BMW M3 by Vorteiner

Audi A1 SportClub Cabrio

VW Beetle Convertible

Cell Phones Cause Cancer

Nokia E6 and X7 Available

Ash eruption in RUSSIA

Enjoy and Good Luck !

Visit Websites Partners :

Released (Games News)

Pluto News (news site)

Videospotted (gaming site)

Your website here, check contact