Omul paralizat Spectacole de redresare remarcabil

Omul paralizat Spectacole de redresare remarcabil

Cinci ani în urmă, Rob Summers a fost de 20 de ani şi despre a trebui să introduceţi său an de juniori de la Oregon State University în Corvallis, unde el a fost un ulcior cu privire la echipa de baseball. Intr-o noapte când a ieşit pentru a prelua un sac sală de gimnastică de la masina lui, o alta masina a sarit de bordură, lovit, şi apoi a decolat. Summers a fost paralizat de la piept în jos. Astăzi, într-un raport de caz publicat in The Lancet, medici si cercetatori arata ca Summers a redobândit capacitatea de a rămâne pentru câteva minute şi pentru a efectua unele mişcări de voluntariat ale extremitatilor sale mai mici, datorită electrozi au implantat in maduva spinarii.

Alti cercetatori spun ca gradul de recuperare este remarcabil, poate chiar fără precedent, dar ele prudenta ca procedura nu a produs o vindecare completa si nu pot lucra, precum şi pentru pacienţii care sunt mai în vârstă sau care au leziuni mai severe. La o conferinţă de presă de astăzi anunţă rezultatele, cercetatorii care a condus studiul, neurologii V. Reggie Edgerton de la Universitatea din California, Los Angeles, şi Harkema Susan de la Universitatea din Louisville din Kentucky, încadrată metoda lor ca o modalitate de a face cele mai multe dintre circuitele neuronale care rămâne intactă după un traumatism spinării, spre deosebire de conexiunile restaurarea retezate.

După accidentarea, Summers nu a putut să se mişte picioarele sau trunchiul său, deşi el a avut unele capacitatea de a simti o atingere de lumină sau sub formă de puncte în aceste zone. Doi ani de terapie intensivă fizica nu a reuşit să restabilească mişcările voluntare. Motivul leziuni spinarii provoca paralizie de durată este că neuronii din maduva spinarii obscen nu poate rasada axonilor noi, extensiile armlike care neuroni utilizaţi pentru a conecta unul cu altul. Ca urmare, părţile din cortexul cerebral, care mişcările de planul de a iniţia şi rămân deconectate de la neuronii spinarii care ajută în mod normal, execută ordinele lor.

În decembrie 2009, Summers a devenit primul pacient inscris intr-un studiu clinic de o metodă de pionier în studiile cu rozătoare şi pisici de Edgerton şi alţii. Chirurgi în Louisville plasat-o bandă mică de electrozi pe dura mater, stratul protector care inconjoara maduva spinarii. Summers a suferit regulat sesiuni de terapie fizică în care cercetătorii au trecut impulsuri de curent electric prin intermediul electrozilor pentru a stimula neuroni in maduva spinarii. Dupa doar cateva sedinte, Summers a fost capabil să stea cu asistenta. Până la sfârşitul de 80 de sesiuni de peste 7 luni, Summers a fost capabil să stea şi să sprijine propria greutate timp de câteva minute şi, cu ajutorul, să ia un pas. Culcat în pat, el a fost capabil să se mişte degetele de la picioare, picioare, şi picioarele pe comanda. Deşi aceste fapte necesita stimulatori pe care urmează să fie, de asemenea, Summers rapoarte de control îmbunătăţit vezicii urinare si functia sexuala, chiar cu stimulatori oprit, Edgerton si colegii sai au evidenţiat în hârtie Lancet.

De cercetare la animale cu leziuni spinarii a arătat că acest tip de stimulare epidurala poate activa circuitele neuronale in maduva spinarii si a le permite să folosească informaţiile senzoriale de la picioare pentru a coordona contractii musculare necesare pentru picioare şi de a lua un pas, Edgerton a declarat la presa de conferinţe. Rezultatele arată pentru prima data ca aceasta metoda functioneaza in om, a spus Edgerton.

"Aceasta este prima dată că cineva cu paralizie completă, cu motor cronică a demonstrat nici un fel de mişcare de voluntariat", spune Grégoire Courtine, un neurolog de la Universitatea din Zurich, în Elveţia.

"Este un singur individ, deci va trebui să-l ia cu un bob de sare", spune Michael Beattie, un neurolog de la Universitatea din California, San Francisco. "Pe de alta parte, este destul de impresionant." Faptul că Summers a recâştigat o mişcare voluntară sugerează că cel puţin unele fibre nervoase din cortexul pentru a maduvei spinarii trebuie să fi fost cruţată de prejudiciu său, Beattie spune. El observă că pacienţii cu cordoane rupt spinarii, probabil, nu a putut recupera nici mişcările voluntare.

Într-un comunicat de presă emis de The Lancet, Summers spune ca tratamentul a făcut minuni pentru simtul sau de bunăstare:. "Aceasta procedura a schimbat complet viaţa mea Pentru cineva care timp de 4 ani a fost incapabil să se mişte chiar şi un deget de la picior, pentru a avea libertatea şi capacitatea de a sta pe cont propriu este sentimentul cel mai uimitor. "

Chiar şi aşa, Courtine crede există încă o multime de cameră pentru îmbunătăţire. Criterii de proiectare a electrozilor de stimulare şi modele mai sofisticate de stimulare electrică s-ar putea produce efecte chiar mai bine. Deci, s-ar putea stimularea coroborat cu injecţii de medicamente in lichidul scăldat maduva spinarii pentru a spori repara neuronale, spune el. 

Enjoy ! Enjoy !

Menu

Welcome to www.upperplace.comOpel Astra ecoFLEX

Overclocking Guide

Aston Martin Cygnet

Mercedes ML

Tesla S Alpha Eco Car

New Mini Coupe !

Chile: New Volcano Eruption 

Warning Cell Phones !

New! Skoda Fabia RS 2000

Windows 8 Presentation

Nokia E6 and X7 Available


Enjoy and Good Luck !

Visit Websites Partners :

Released (Games News)

Pluto News (news site)

Videospotted (gaming site)

Your website here, check contact